Badmo Quizzz 2011

Afgelopen zaterdag is de tiende Badmo Quizzz gewonnen door de Dames van SBO volleybal uit Langeweg. Met een verdiende voorsprong op de PARADIGMA´s mochten de dames de eerste prijs van deze tiende editie van de Quizzz mee naar huis nemen.


Deelnemers
Voor deze editie van de Quizzz hadden vijftien teams zich ingeschreven. Behalve de deelnemers was het aantal bezoekers ongekend hoog. Deze werden niet alleen aangetrokken door het Badmoos festijn, maar ook door de muzikale afsluiter het duo Nick & Marloes.


Vragenrondes
Terugkerend thema in de vragenrondes van dit jaar waren de benamingen van allerlei verschillende jubilea. In eerdere media-uitingen hadden de Badmoos al aangegeven dat het ivm hun 25-jarig jubileum, FEEST centraal zou staan in de Quizzz.


Rode Draad Spel
Dit jaar bestond het Rode draad Spel uit een vergrote kopie van een sjoelbak. De meeste punten kon je halen, door met de mond de sjoelstenen (biscuitjes)op te vangen. Ter plaatse maakte de Badmograaf actiefoto’s van de deelnemers die in de pauze via beamers op de schermen in de Droom werden getoond. Deze week zijn de foto’s op de website www.badmoos.nl te bewonderen.


The Battle
Bij het zien van de tussenstand was nog steeds onduidelijk wie de beste papieren had voor de eindoverwinning. Op dat moment waren de punten van de sjoelwedstrijd immers nog niet mee geteld. Uiteindelijk bleek dat de SBO Dames beter konden happen dan de heren van de PARADIGMA´s. Zou het Rode-draad spel uit hoogspringen hebben bestaan, dan zouden de Dames ook dit glansrijk gewonnen hebben. Hun vreugdesprongen nadat duidelijk was dat ze de winnaars waren, getuigde hier van!


Slagroom op het toetje
Natuurlijk werd het lekkerste van de avond door de jubilarissen van de Badmoos, tot het laatst bewaard. Na afloop van de Quizzz trok het duo Nick & Marloes van leer. De warme klanken van hun prachtig vertolkte rock ballads, begeleidde de Quizzz-spelers nog tot in de kleine uurtjes.


Einduitslag
De volledige uitslag van de Badmo Quizzz 2011 is als volgt:
1. SBO Dames (350)
2. PARADIGMA’s (346)
3. Zomaar een clubke (322);
4. De Vinvissen (320);
5. Badzoos (317);
6. De Mobiele Eenheid (313);
7. Klopniemakkelijk (240);
8. De Wijkvereniging (237);
9. Peer Kwak Kwartet (231);
10. PV Reniers (228);
11. CV de Slikgatjes (221);
12. De in-burger-RAAR’s (221);
13. TV De Heul (218);
14. Dreamteam (200);
15. De Herkanzers (131)