Info

Hieronder de oude maar weergaloze magazines die de Mannen zo verrekte beroemd hebben gemaakt op Langeweg. In de huidige tijd misschien een beetje roestig, maar nog altijd de moeite waard. Dit magazine heeft op Langeweg in 1997, de Playboy voor eeuwig naar de tweede plaats verdreven.


 • Badmoos Info nr. 1 (1997)
  De allereerste Info sloeg op Langeweg in als een bom en voorzag de bestaande leesportefeuilles van kraters. Vergelijken we het nu met de hedendaagse media, dan smoelt deze info een beetje gedateerd. Kijken we naar de technische mogelijkheden van die tijd, dan was dit al een mooi staaltje van Badmokunst.
 • Badmoos Info nr. 2 (1997)
  Nog steeds één kantje (in deze PDF zelfs iets meer), maar samen met nummer 1 zijn de contouren getekend en is het iedereen wel duidelijk dat de Info een Langewegs paradepaardje gaat worden.
 • Badmoos Info nr. 3 (1998)
  De eerste dubbelzijdige Info! Nog steeds kost het een krat bier om deze te vullen met allerlei nuttige en ook wel eens mindere nuttige informatie. De foto van de scheidsrechter geeft al duidelijk een richting aan waar de voorkeuren van de Badmoos liggen.
 • Badmoos Info nr. 4 (1998)
  De enigste info dit niet meer op de een of andere PC digitaal beschikbaar was. Een speciale kersteditie waarvan we de papieren uitgave maar weer gescand hebben om hem hier digitaal te kunnen tonen. Wat een hoop werk!
 • Badmoos Info nr. 5 (1999)
  Deze uitgave geeft in ieder geval weer dat ook de redactie open staat voor kritiek. De ingezonden brief met onzin is dan ook in zijn geheel en onverkort weergegeven.
 • Badmoos Info nr. 6 (2000)
  Een info die meer heeft gekost dan het standaard kratje bier. Begonnen met een verhaal over een Moszkowicz waar we maar geen plot aan konden krijgen. Het was zelfs zo erg dat de zaterdagkrant al bezorgd en gelezen was voordat we deze uitgave met een gerust hart konden opslaan.
 • Badmoos Info nr. 7 (2001)
  Alles al meegemaakt op de redactie, dit is te merken aan deze uitgave. We beginnen er routine in te krijgen. Hij was al af voordat het kratje op was. Toch eerst dat kratje maar opgedronken voor er gepubliceerd werd.
 • Badmoos Info nr. 8 (2002)
  Prachtig om de waar gebeurde verhalen in zo’n magazine te kunnen publiceren. “We gaan op vakantie” werd er tegen ons geroepen. Ad rem zoals de Badmoos zijn werd hier op gereageerd. Kijk maar snel voor het hele verhaal.
 • Badmoos Info nr. 9 (2002)
  Interviews zijn een vast item geworden in bijna ieder Info. In deze uitgave een wel zeer vrouwvriendelijk interview. Als de redactie van het concurrerende magazine “Opzij” de gelegenheid had om deze man te interviewen, zou de voltallige vrouwelijke redactie in katzwijm vallen voor deze charmeur.
 • Badmoos Info nr. 10 (2003)
  Een magazine waarmee culinair Langeweg eindelijk op de kaart is gezet. Analyse van de website statistieken geven aan dat deze uitgave het meest wordt gedownload vanaf de site www.hermandeblijker.nl Het is niet de eerste keer dat “Hilversum” wordt gedragen door ideeën en artikelen van de Badmoos.
 • Badmoos Info nr. 11 (2003)
  Ongetwijfeld de nummer één onder alle Info’s!! Nooit werd actualiteit, criminaliteit, een Tv-spelletje, het Koningshuis en Langeweg zo ingenieus samen gebracht in de media. Het zou ons niet verbazen als we voor deze uitgave binnenkort de Pulitzer-prijs ontvangen.
 • Badmoos Info nr. 12 (2004)
  Voor het eerst (en voor het laatst) een BBA, de Ben Bus Anaalyse. We hoopten met deze columnist nog een aantal jaren vooruit te kunnen, helaas werd de BBA overgenomen door Veolia en klopte er niets meer van de titel, waardoor de column een kort leven was beschoren.
 • Badmoos Info nr. 13 (2005)
  De laatste papieren versie van de Info. Gedegen zoals altijd, met respect naar de Langewegse bevolking en weer met geweldige scheidsrechterskandidaten. De prijsvraag staat nog steeds open, dus reageer!