Badmo Quizzz 2013

Superlatieven schieten tekort bij het omschrijven van de vindingrijkheid en het scheppend vermogen (de creativiteit) in de breinen van de organisatie van de Badmoos Quizzz. Op zaterdag 26 oktober zal de Quizzz een feit zijn in de ‘Droom” op Langeweg.

Feesteditie?
Dit jaar wordt het koperen jubileum gevierd van de Quizzz, jawel alweer een feestje. Om deze 12½-jarige verjaardag een leuk tintje te geven is er dit jaar een motto aan gekoppeld, wat alle vorige “Tips” zal vervangen. Het alles omvattende motto is dit jaar:

Niet toeteren, niet foeteren maar ploeteren.

Muzikale omlijsting
Zoals elk jaar wordt de Quizzz muzikaal omlijst, dit jaar willen de nu al legendarische Pia’s hun ster verder doen laten rijzen door middel van een wervelde optreden op Langeweg. Ook zal koper, bij gebrek aan echt koperwerk als gevolg van het ontbreken van hoempapamuziek op het plein, een prominente rol gaan spelen tijdens de Quizzz. 

Deelnemen aan de Quizzz
Redenen temeer om mee te doen aan deze geweldige jubileumeditie! De eerste aanmeldingen zijn, uit angst buiten de boot te vallen en hun tafel veilig te stellen, al binnen, een snelle aanmelding is dan ook gewenst. Uw aanmelding kan per mail naar demannenvande@badmoos.nl of via deze link op de fantastische website www.badmoos.nl. Digibeten kunnen ook de hotline bellen van café restaurant de Droom (0168-329644) alwaar de activiteiten op 26 oktober, de 299ste dag van dit jaar, en onder andere gelijktijdig met:
– het PINT Bokbierfestival in de beurs van Berlage,
– het concert van Paulo Conte in Carre Amsterdam,
– de pedicurevakbeurs in Ahoy
-en het Stripfestival in Breda
zullen plaats vinden. Ook een briefje hier achterlaten behoort ook tot de mogelijkheden, de heren van de Badmoos hebben in aanloop naar de Quizzz namelijk een wekelijks spreekuur op de vrijdagen van 23.30 tot 02.00 uur.