Feestjaar 2011


In de eerste dagen van april 2011 kunnen we de winter van ons afschudden en van het mooie lenteweer gaan genieten. Dit jaar zal het vooral een feestjaar worden. Centraal hierin staat natuurlijk het 25-jarig jubileum van de club. De maand november is al uitgeroepen tot “Feestmaand” (de exacte datum volgt!)! In deze periode zullen we wat langer stil blijven staan bij dit jubileum. De overige maanden laten we zien dat feesten onze tweede natuur is.

Om de viering van het jubileum mogelijk te maken is er geen commissie in het leven geroepen. Om er voor te zorgen dat alle Badmoos (maar natuurlijk ook de Langewegse bevolking) van het feestgedruis gaan genieten, lijkt ons de wekelijkse ledenvergadering onder de douche in de Waai ruimschoots voldoende. Voor een feestvergadering hebben we aan deze 5 minuten, terwijl we elkaars rugje schrobben, ruim voldoende.

Behalve over het feest (hoeveel bier, hoeveel vrouwen naast die van ons zelf) zullen we het tijdens het rugje schrobben, ook hebben over de financiering van de feestmaand. We zullen onze oude contacten (bijvoorbeeld John de Mol) benaderen, maar er zijn ook al afspraken gemaakt met de Pastoor over een afromingspercentage van de wekelijkse collecte. Dus volg de site voor het laatste nieuws, maar ga in het weekend ook eens een keer extra naar de kerk!